Terug

Volg Vandaag Inside

'Dusan Tadic verlengt megacontract bij Ajax'

'Dusan Tadic verlengt megacontract bij Ajax'

14 juli 2021, 09:57

Het megacontract van aanvoerder Dusan Tadic bij Ajax wordt verlengd, meldt De Telegraaf. Het contract liep tot de zomer van 2023 als speler en tot de zomer van 2026 als (jeugd)trainer en wordt opengebroken en verlengd tot 2024 en 2027.

Tadic wordt daarmee beloond voor zijn loyaliteit, nadat hij eerder aanbiedingen van FC Barcelona en AC Milan weerstond. Tadic staat sinds 2018 onder contract in Amsterdam en sinds zijn komst veroverde Ajax twee landstitels en werd het eerste in de door corona afgebroken competitie.

Vorige maand wilde AC Milan ver gaan om Tadic over te nemen, maar de aanvoerder bleef Ajax trouw: 'Dit is mijn droomclub, een van de mooiste ter wereld, waar ik met heel veel plezier speel.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.