Terug

Volg Vandaag Inside

'Dusan Tadic ontvangt flinke premie bij belangrijke overwinning'

'Dusan Tadic ontvangt flinke premie bij belangrijke overwinning'

13 nov 2021, 18:01

Het nationale elftal van Servië, waaronder Ajacied Dusan Tadic, kan rekenen op een flinke premie van de Servische overheid bij een overwinning op Portugal zondagavond.

Portugal en Servië staan in groep A om WK-kwalificatie allebei op zeventien punten en nemen het zondagavond om 20:45 tegen elkaar op. President Aleksandar Vucic wenste de spelers in het vliegtuig veel succes. 'Wij respecteren jullie werk en inzet op het veld enorm. In overleg met de regering van Servië zullen we voor jullie een extra premie van een miljoen euro geven om onder elkaar te verdelen bij een overwinning', vertelde Vucic in zijn toespraak.

'Ik ben ervan overtuigd dat jullie Portugal gaan verslaan. We hebben er alle vertrouwen in dat jullie het gaan doen. Deze wedstrijd betekent veel voor ons. Doe het voor onze mensen en win voor ons land', aldus Vucic. Alleen de groepswinnaars plaatsen zich direct voor het WK, de nummers twee zijn veroordeeld tot play-offs.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.