Terug

Volg Vandaag Inside

Dusan Tadic leidt Ajax naar zege op Sparta en plek twee in Eredivisie

Dusan Tadic leidt Ajax naar zege op Sparta en plek twee in Eredivisie

19 feb 2023, 00:00

Ajax heeft vrij eenvoudig de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam gewonnen (4-0). Dusan Tadic scoorde tweemaal en bereidde een treffer van Kenneth Taylor voor. Mohammed Kudus maakte de 4-0 en droeg dat doelpunt op aan Christian Atsu, zijn landgenoot die is omgekomen bij de zware aardbevingen in Turkije. Ajax klom met de zege naar de tweede plaats van de ranglijst van de Eredivisie. Koploper Feyenoord heeft 3 punten meer. Beide rivalen treffen elkaar op 19 maart in de Johan Cruijff ArenA.

Ajax werkte tegen Sparta ook aan het zelfvertrouwen. Het spel bood enig houvast voor het uitduel van donderdag met 1. FC Union Berlin in de Europa League. Beide ploegen kwamen donderdag niet tot scoren in de Johan Cruijff ArenA (0-0). De winnaar over twee duels plaats zich voor de achtste finales.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.