Terug

Volg Vandaag Inside

Duncan Laurence reageert op uitschakeling Mia en Dion: 'Jullie hebben gevochten'

Duncan Laurence reageert op uitschakeling Mia en Dion: 'Jullie hebben gevochten'

10 mei 2023, 10:57

Duncan Laurence is "zo trots" op Mia Nicolai en Dion Cooper. "Jullie hebben gevochten", schreef de zanger en begeleider van het duo in zijn Instagram Stories.

Nicolai en Cooper is het dinsdagavond niet gelukt een plekje te scoren in de finale van het Eurovisie Songfestival in Liverpool. Laurence is desondanks trots. "Jullie hebben alles gegeven en waren volledig jezelf op het grootste podium van de wereld. Dat pakt niemand je meer af."

De oud-songfestivalwinnaar bracht het duo samen voor het songfestival en ging zelf de rol als Creative Director aan. Later ging hij de twee ook meer begeleiden, al kreeg hij daar ook de nodige kritiek op. Zo vonden veel mensen dat hij meer voor Nicolai en Cooper had kunnen doen rondom hun eerste twee teleurstellende optredens.

Johan reageerde dinsdagavond in Vandaag Inside op het songfestivaloptreden van Mia en Dion. Bekijk het terug in de onderstaande video.

Johan gaat los over songfestivaloptreden Mia en Dion: 'Een afgang voor dit land!'
3:13
Johan gaat los over songfestivaloptreden Mia en Dion: 'Een afgang voor dit land!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.