Terug

Volg Vandaag Inside

Dumfries wil PSV pas verlaten met een landstitel

Dumfries wil PSV pas verlaten met een landstitel

29 dec 2020, 12:47

Denzel Dumfries wil PSV pas verlaten als hij met de Eindhovense club kampioen is geworden. De aanvoerder van de nummer 2 van de Eredivisie zegt dat in een interview op de website van zijn club. 'Ik wil iets tastbaars overhouden aan mijn tijd bij PSV', aldus Dumfries, die bezig is aan zijn derde seizoen in Eindhoven.

De aanvallend ingestelde rechtsback heeft zich opgewerkt tot aanvoerder van PSV. De 24-jarige Dumfries, die eerder voor Sparta Rotterdam en sc Heerenveen speelde, weet dat hij de aandacht heeft getrokken van heel wat buitenlandse clubs. Zo is de Rotterdammer al een paar keer in verband gebracht met AC Milan.

Op de vraag wanneer zijn carrière bij PSV geslaagd is, antwoordde Dumfries: 'Met het winnen van de landstitel. Dat gevoel leeft heel erg. Ik ontwikkel me persoonlijk sterk en PSV is een fantastische club om voor te spelen. Maar ik heb hier nog geen prijs gewonnen.' PSV hervat de competitie op 10 januari tegen koploper Ajax, dat 1 punt meer heeft.

Volgens Dumfries heeft de nieuwe trainer Roger Schmidt en diens overwegend Duitse staf voor een andere cultuur gezorgd bij PSV. 'We zijn professioneler dan vorig seizoen. Dat merk je naast het veld nog het beste. De spelers die gekomen zijn, zijn wat ouder dan de kerngroep van vorig jaar. Ze zijn net wat professioneler met voetbal bezig dan we gewend waren. Bijvoorbeeld op het gebied van herstel en het verzorgen van hun lichaam. Daar trekken jonge gasten zich aan op.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.