Terug

Volg Vandaag Inside

Dumfries over ruzie met Tadić: 'Je moet niet over mijn moeder gaan praten'

Dumfries over ruzie met Tadić: 'Je moet niet over mijn moeder gaan praten'

28 feb 2021, 17:45

Aanvoerders Dusan Tadic en Denzel Dumfries ruzieden erop los na de gelijkmaker van Ajax en het laatste fluitsignaal bij PSV-Ajax. Voor de camera van ESPN legt Dumfries uit waar zijn woede vandaan kwam: 'Je moet niet over mijn moeder gaan praten.'

Dumfries vertelt: 'Ik wil nu niet met de vinger gaan wijzen, maar je moet niet over mijn moeder gaan praten. Dat waardeer ik niet en dat moet je gewoon niet doen. Dat hoort niet op het voetbalveld thuis, dat hoort ernaast niet thuis. Ik weet wat hij zegt en dat moet je niet doen. Als je mij uitscheld vind ik het prima, maar niet dat soort dingen zeggen. Ik kan veel hebben, maar je moet niet over m'n moeder praten.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.