Terug

Volg Vandaag Inside

Dumfries over lastige start in Milaan: 'Dat was het moeilijkste moment'

Dumfries over lastige start in Milaan: 'Dat was het moeilijkste moment'

2 feb 2022, 09:35

Denzel Dumfries maakte afgelopen zomer de overstap van PSV naar Internazionale. In aanloop naar zijn tweede Derby di Milano sprak de rechtsback met La Gazzetta dello sport, onder meer over een lastige eerste periode in Milaan.

Eind oktober veroorzaakt de goedlachse Oranje-international een penalty in de topper tegen Juventus. 'Dat was het moeilijkste moment. De wereld viel over me heen. Maar de volgende dag voelde ik al de steun van de club. En de week erna in Empoli gaf D'Ambrosio me na zijn goal een dikke knuffel. Dat was me nog nooit gebeurd, dat was een positieve shock.'

Vanaf dat moment ging het beter met Dumfries. In december scoorde hij zijn eerste doelpunt. De oud-speler van onder meer Barendrecht en Sparta zag dit als een keerpunt. 'Dat gaf me zelfvertrouwen, het was het keerpunt. Maar ik mag ook de Super Cup, die hier al lang niet was gewonnen, ook niet vergeten.'

Aankomende zaterdag speelt Dumfries de beladen derby tegen AC Milan. Inter is momenteel koploper in de Serie A. Milan staat derde en volgt op vier punten. De Nerazzurri hebben wel één wedstrijd minder gespeeld dan de ploeg van trainer Stefano Pioli.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.