Terug

Volg Vandaag Inside

Dumfries: 'Een zware onvoldoende voor PSV'

Dumfries: 'Een zware onvoldoende voor PSV'

21 mrt 2021, 17:51

Aanvoerder Denzel Dumfries van PSV maakte kort na afloop van de verloren topper bij AZ (2-0) een aangeslagen indruk. "Dit is verschrikkelijk balen", verzuchtte de international bij ESPN. "We verliezen hier onnodig. In de eerste helft schieten zij één keer op het doel en wij hadden meer dan genoeg kansen om het af te maken en wordt er ook nog een treffer van ons afgekeurd. Het is een repeterend verhaal bij ons en dat wordt een beetje vervelend. We moeten de kansen gewoon afmaken. Excuses zijn er niet meer."

Dumfries had er geen verklaring voor dat PSV na de rust in Alkmaar amper nog iets liet zien. "Er was weinig beweging meer aan de bal. Dit was echt een zware onvoldoende voor ons. We hebben het weer niet laten zien in een grote wedstrijd."

Volgens Dumfries ligt het niet aan de motivatie bij PSV. "We doen er alles aan en we weten wat er op het spel staat. Die tweede plek is voor ons cruciaal. We hebben nog zeven wedstrijden en daarin moeten we laten zien dat we die tweede plek gewoon verdienen. Daar heb ik alle vertrouwen in, want aan onze mentaliteit ligt het niet."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.