Terug

Volg Vandaag Inside

Dumfries heel dicht bij overstap naar Inter

Dumfries heel dicht bij overstap naar Inter

12 aug 2021, 13:29

De overgang van PSV'er Denzel Dumfries naar Inter is bijna rond. Dat melden diverse Italiaanse media. Inter zou een mondeling akkoord hebben bereikt met PSV en ook met de verdediger persoonlijk. In afwachting van de transfer kwam Dumfries de afgelopen weken al niet meer in actie voor de Eindhovense club.

Dumfries kwam in de belangstelling van meerdere buitenlandse topclubs na zijn goede spel op het Europees kampioenschap voetbal. De verwachting is dat hij binnen enkele dagen wordt gepresenteerd bij zijn nieuwe club. PSV, onlangs winnaar van de Johan Cruijff Schaal, zag deze zomer eerder Donyell Malen naar Borussia Dortmund vertrekken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.