Terug

Volg Vandaag Inside

Dumfries alsnog bij Oranje, Ihattaren valt af

Dumfries alsnog bij Oranje, Ihattaren valt af

9 nov 2020, 00:10

Vleugelverdediger Denzel Dumfries heeft met zijn overtuigende rentree bij PSV in de thuiswedstrijd tegen Willem II (3-0) alsnog een plaats in de selectie van het Nederlands elftal verdiend. Bondscoach Frank de Boer voegde hem zondagavond laat toe aan zijn keurkorps "dankzij zijn getoonde fitheid".

Ploeggenoot Mohamed Ihattaren daarentegen viel weg bij Oranje. De middenvelder ontbrak bij PSV wegens ziekte en heeft zich daarom ook moeten afmelden bij De Boer. Volgens PSV-trainer Roger Schmidt gaat het bij Ihattaren niet om een besmetting met het coronavirus.

Dumfries stond enkele weken aan de kant, omdat hij het longvirus had opgelopen. De PSV-aanvoerder keerde tegen Willem II terug in het basisteam en speelde een prima wedstrijd. Met twee assists had hij ook een flink aandeel in de overwinning.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.