Terug

Volg Vandaag Inside

Duitsland is klaar met Sylvie Meis: 'Ze viert alléén nog maar vakantie!'

Duitsland is klaar met Sylvie Meis: 'Ze viert alléén nog maar vakantie!'

20 dec 2021, 13:00

De carrière van Sylvie Meis is in een slop geraakt volgens het gerespecteerde Duitse medium Intouch. De presentatrice en voormalig echtgenote van Rafael van der Vaart zou na enkele succesvolle jaren in het buurland op haar retour zijn.

'Als er één schaap over de dam is, dan kan ze de borst natmaken', begint Evert Santegoeds, hoofdredacteur van het blad Privé. 'Duitsland is eigenlijk een beetje klaar met Sylvie. 7 Seizoenen was ze daar toch wel hot met Let's Dance en het één na het andere succesvolle programma. Je kon geen blad openslaan of ze stond erin met haar veelbewogen privé-leven', verwijst Santegoeds naar haar eerdere relatie met Van der Vaart. Momenteel is Meis getrouwd met de Duitse kunstenaar en multimiljonair Niclas Costella en is het koppel voornamelijk te zien op het strand van Miami of Saint-Tropez.

'Maar de Duitsers hebben er een beetje genoeg van. Deze week pakt het blad Intouch uit: 'Wat stelt ze nog voor? Waar zitten we toch naar te kijken? Ze viert alléén nog maar vakantie! En dat kan best wel eens zo blijven, want haar laatste programma, Love Island, had slechts de helft van het aantal kijkers als het jaar ervoor. En dat terwijl Sylvie juist de impuls had moeten zijn. Dus dat is iedereen heel zwaar tegengevallen', besluit de roddeljournalist.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.