Terug

Volg Vandaag Inside

Duitse voetballers komen opnieuw met duidelijk statement over WK in Qatar

Duitse voetballers komen opnieuw met duidelijk statement over WK in Qatar

31 mrt 2021, 23:05

De spelers van Duitsland hebben voorafgaand aan het WK-kwalificatieduel met Noord-Macedonië opnieuw aandacht gevraagd voor de mensenrechten in Qatar. Ze poseerden met een spandoek met daarop de tekst 'Wir für 30', waarmee ze aangeven achter de dertig artikelen in de Universele Verklaring voor de Rechten van de Mens te staan.

Voorafgaand aan het duel met IJsland droegen de spelers van Duitsland al shirts en vormden ze de tekst 'Human Rights'.. Eerder vandaag sprak Toni Kroos zich als een van de eerste topvoetballers nadrukkelijk uit over het WK in Qatar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.