Terug

Volg Vandaag Inside

Duitse voetbalbond gaat volgende week in op functioneren Löw

Duitse voetbalbond gaat volgende week in op functioneren Löw

23 nov 2020, 16:03

De Duitse voetbalbond gaat eind volgende week, op vrijdag 4 december, in op de positie van bondscoach Joachim Löw. Tot die tijd wordt gekeken naar het functioneren van Löw, wiens positie na de 6-0-nederlaag tegen Spanje in de Nations League ter discussie staat.

"De DFB heeft unaniem een tijdschema aangenomen om bevindingen te verzamelen, te evalueren en zich erover te laten adviseren", meldt de bond in een verklaring op de website. "Dit zorgt er ook voor dat de bondscoach de tijdelijke en emotionele afstand krijgt om om te gaan met de huidige situatie van het nationale team. En om de duidelijke nederlaag in Sevilla te analyseren en met de grote persoonlijke teleurstelling om te gaan."

Voormalig aanvaller Oliver Bierhoff, technisch directeur bij de Duitse bond, geeft volgende week een presentatie waarin hij de algehele voortgang van 'Die Mannschaft' bespreekt. Löw is al sinds 2006 bondscoach. Hij werd in 2014 wereldkampioen met de Duitsers.

Duitsland komt pas in maart weer in actie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.