Terug

Volg Vandaag Inside

Duitse voetbalbond blijft op bondscoach Löw vertrouwen

Duitse voetbalbond blijft op bondscoach Löw vertrouwen

30 nov 2020, 17:27

Joachim Löw blijft bondscoach van de Duitse nationale voetbalploeg. Dat heeft de Duitse voetbalbond maandag laten weten.

De positie van de 60-jarige Löw stond ter discussie na een serie slechte resultaten. Dieptepunt was de smadelijke nederlaag van twee weken geleden tegen Spanje in de Nations League (6-0).

Löw is al sinds 2006 bondscoach van Duitsland. Hij leidde zijn ploeg in de 2014 naar de wereldtitel. De top van de Duitse voetbalbond sprak maandag over het functioneren van Löw. Al snel bleek dat de bondscoach van Duitsland nog veel vertrouwen geniet.

Hij heeft zich met zijn ploeg geplaatst voor het EK, dat uitgesteld is naar komende zomer. Duitsland is volgende week een van de groepshoofden tijdens de loting voor het kwalificatietoernooi van het WK van 2022. Ondanks de ruime nederlaag tegen Spanje heeft Duitsland zich gehandhaafd in de hoogste poule van de Nations League.

Het contract van Löw loopt tot aan het einde van het WK van 2022 in Qatar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.