Terug

Volg Vandaag Inside

'Joachim Löw in beeld bij Real Madrid'

'Joachim Löw in beeld bij Real Madrid'

31 mrt 2021, 22:07

De Duitse bondscoach Joachim Löw zou de eerste keus zijn om na de zomer in dienst te treden bij Real Madrid. Dat beweert de doorgaans goed ingevoerde Spaanse krant AS. Voorzitter Florentino Pérez zou bijzonder gecharmeerd zijn van Löw, die zijn land al eens naar de wereldtitel leidde.

Volgens de krant is het namelijk verre van uitgesloten dat de huidige trainer Zinedine Zidane in de zomer vertrekt bij Real. De Fransman heeft officieel een contract voor nog een seizoen. Real Madrid staat momenteel derde in de Spaanse competitie, achter Atlético Madrid en Barcelona.

Löw heeft al aangekondigd na het Europees kampioenschap de komende zomer te vertrekken als bondscoach van Duitsland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.