Terug

Volg Vandaag Inside

Duitse bondscoach houdt Götze goed in de gaten

Duitse bondscoach houdt Götze goed in de gaten

25 feb 2021, 15:04

Joachim Löw heeft opnieuw gezegd een terugkeer van Mario Götze in de nationale ploeg verre van uit te sluiten. Hij zegt de middenvelder van PSV nauwlettend te volgen.

"Het is niet zo dat wij op het punt staan hem op te roepen, maar we volgen hem op de voet", aldus Löw tegen voetbalmagazine Kicker.

Götze is een welhaast legendarische naam in het Duitse voetbal, sinds hij in de finale van het wereldkampioenschap van 2014 tegen Argentinië het winnende doelpunt maakte. De 63-voudig international kwam echter sinds november 2017 niet meer voor Duitsland uit.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.