Terug

Volg Vandaag Inside

Duels tweede niveau België uitgesteld

Duels tweede niveau België uitgesteld

11 okt 2018, 20:10

BRUSSEL (ANP) - De wedstrijden op het tweede niveau van het Belgisch voetbal voor komend weekeinde worden uitgesteld. Organisator Pro League liet dit weten. Zeer waarschijnlijk heeft de ingreep te maken met het onderzoek naar fraude en wedstrijdmanipulatie in het Belgisch voetbal.

De nationale voetbalbond (KBVB) moet formeel nog wel toestemming geven voor de maatregel.

Waarom de maatregel voor het tweede niveau is genomen is nog niet duidelijk gemaakt door Pro League. Mogelijk heeft het te maken met het feit dat KV Mechelen wordt verdacht van omkoping. De club degradeerde vorig seizoen uit de hoogste klasse.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.