Terug

Volg Vandaag Inside

Duel Union-Wolfsburg korte tijd gestaakt na beledigingen

Duel Union-Wolfsburg korte tijd gestaakt na beledigingen

1 mrt 2020, 15:59

Het competitieduel tussen 1. FC Union Berlin en VfL Wolfsburg is korte tijd gestaakt na beledigende spandoeken aan het adres van Hoffenheim-eigenaar Dietmar Hopp. Scheidsrechter Bastian Dankert stuurde de ploegen kort voor rust naar de catacomben. Na tien minuten kwamen de ploegen terug op het veld om het restant van de eerste helft te spelen.

Hopp is vaker het doelwit van rivaliserende fanclubs, die hem verwijten met veel geld van Hoffenheim een subtopper in de Bundesliga te hebben gemaakt. "Bij een volgende actie wordt de wedstrijd gestaakt", liet de stadionspreker in stadion An der alten Försterei in Berlijn aan de bezoekers weten. "Jullie brengen het succes van onze club in gevaar. Er valt op deze manier niets te winnen, ik vraag jullie begrip daarvoor."

Een dag eerder was de wedstrijd tussen Hoffenheim en Bayern München twee keer onderbroken wegens beledigingen aan Hopp door de fans van Bayern. Beide ploegen speelden elkaar in de slotfase de bal demonstratief in de voeten uit protest tegen de aanhoudende beledigingen. Het stond toen al 6-0 voor Bayern. Topman Karl-Heinz Rummenigge van Bayern heeft aangekondigd alle schuldigen op te sporen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.