Terug

Volg Vandaag Inside

Duel tussen Genoa en Torino afgelast door coronagevallen

Duel tussen Genoa en Torino afgelast door coronagevallen

1 okt 2020, 17:16

De voetbalwedstrijd in de Italiaanse competitie tussen Genoa en Torino van zaterdagavond is uitgesteld wegens een groot aantal coronagevallen bij Genoa. In totaal zijn vijftien spelers en stafleden besmet met het coronavirus.

Het is de eerste uitgestelde wedstrijd van de Serie A sinds de start op 19 september.

Volgens de regels van de UEFA kan een wedstrijd plaatsvinden zolang een team dertien gezonde spelers heeft, inclusief een doelman. Sportdirecteur Daniele Faggiano van Genoa zei echter dat zijn ploeg zich niet kon voorbereiden omdat spelers in thuisisolatie zijn gegaan.

Onder de spelers van Genoa die positief testten zijn Lasse Schöne en doelman Mattia Perin. "We zijn allemaal in quarantaine gegaan. De lokale gezondheidsdiensten hebben ons gezegd te stoppen. Als we niet kunnen trainen, moeten we de wedstrijd uitstellen", zei Faggiano.

Het duel tussen Genoa en Torino zou zaterdag om 18.00 uur beginnen. Genoa staat na twee duels op drie punten, Torino is nog puntloos.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.