Terug

Volg Vandaag Inside

Duel tussen Ajax en FC Utrecht vervroegd

Duel tussen Ajax en FC Utrecht vervroegd

16 apr 2021, 18:22

Het competitieduel tussen Ajax en FC Utrecht van volgende week donderdag begint om 18.45 uur. De aftrap van de inhaalwedstrijd zou eigenlijk om 20.00 uur zijn, maar op verzoek van de Amsterdammers is dat tijdstip iets vervroegd. Ajax heeft zo iets meer ruimte tot de wedstrijd tegen AZ van zondag 25 april, die eerder ook al werd vervroegd vanwege de avondklok.

Ajax - AZ wordt in het kader van de landelijke pilot 'Testen voor toegang' afgewerkt met 7500 toeschouwers op de tribunes van de Johan Cruijff ArenA. Het duel zou aanvankelijk om 20.00 beginnen, maar het is voor fans dan onmogelijk om op tijd thuis te zijn.

Ajax kan tegen AZ mogelijk de 35e landstitel binnenhalen. Het elftal van trainer Erik ten Hag moet drie dagen eerder dan wel van FC Utrecht winnen. Zondag spelen de Amsterdammers de bekerfinale met Vitesse als tegenstander.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.