Terug

Volg Vandaag Inside

Duel sc Heerenveen - Feyenoord in beker vervroegd

Duel sc Heerenveen - Feyenoord in beker vervroegd

1 feb 2021, 17:21

Het duel in de kwartfinale van de KNVB-beker tussen sc Heerenveen en Feyenoord is vervroegd. Het duel zou op donderdag 11 februari om 21.00 uur beginnen, maar de aftrap is nu om 20.00 uur.

"Op verzoek van en in overleg met beide clubs, de gemeente en ESPN is de aanvangstijd vervroegd", aldus de KNVB. Ook de aftrap van Excelsior - Vitesse, op dinsdag 9 februari, is een uur eerder; om 20.00 uur.

De aftrap van Ajax - PSV blijft op woensdag 10 februari wel op 21.00 uur staan. Op dezelfde dag vangt NEC - VVV-Venlo om 18.45 uur aan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.