Terug

Volg Vandaag Inside

Duel met Bosnië moet De Boer eerste zege met Oranje opleveren

Duel met Bosnië moet De Boer eerste zege met Oranje opleveren

15 nov 2020, 10:12

Het Nederlands elftal moet zondag van Bosnië en Herzegovina winnen om uitzicht te houden op het finaletoernooi van de Nations League. Oranje staat na vier speelronden op de derde plaats in groep 1 van de A-divisie met 5 punten. Koploper Polen heeft 7 punten, gevolgd door Italië met 6. Bosnië is vierde en laatste met 2 punten.

Italië en Polen nemen het zondag tegen elkaar op. Woensdag is de laatste speelronde met Polen tegen Nederland, en Bosnië en Herzegovina tegen Italië.

Frank de Boer rekent zondag op zijn eerste overwinning als bondscoach. De voormalige verdediger debuteerde met een nederlaag tegen Mexico (0-1), gevolgd door drie remises, tegen Bosnië en Herzegovina (0-0), Italië (1-1) en Spanje (1-1).

Middenvelders Georginio Wijnaldum en Frenkie de Jong en verdediger Joël Veltman staan op scherp. Bij een gele kaart missen zij de ontmoeting met Polen.

De wedstrijd tussen Nederland en Bosnië en Herzegovina is zondag om 18.00 uur in de Johan Cruijff ArenA.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.