Terug

Volg Vandaag Inside

Duel met BATE Borisov lonkt voor PSV

Duel met BATE Borisov lonkt voor PSV

7 aug 2018, 23:32

BAKOE (ANP) - Voor PSV lonkt een duel met BATE Borisov in de play-offs van de Champions League. De kampioen van Wit-Rusland won in Bakoe, de hoofdstad van Azerbeidzjan, de eerste confrontatie met Qarabag FK in de derde voorronde: 0-1. Stanislav Dragoen maakte na 35 minuten het enige doelpunt. Volgende week dinsdag is de return in Wit-Rusland. De winnaar van het tweeluik strijdt met PSV om een plek in het hoofdtoernooi van het belangrijkste Europese bekertoernooi.

BATE is al twaalf jaar op rij de beste club van Wit-Rusland. De ploeg uit Borisov, een stad ten noordoosten van Minsk, wist zich de voorbije jaren ook al een paar keer te plaatsen voor het hoofdtoernooi van de Champions League, voor het laatst in het seizoen 2015-2016.

Als Ajax over twee duels weet af te rekenen met Standard Luik, speelt het in de play-offs tegen Slavia Praag of Dinamo Kiev. Het eerste duel tussen die twee clubs in Praag eindigde in 1-1. Benjamin Verbic bracht de bezoekende ploeg uit Oekraïne in de 82e minuut op voorsprong, maar diep in blessuretijd benutte Josef Husbauer een strafschop namens de thuisclub.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.