Terug

Volg Vandaag Inside

Dublin kan geen fans op EK-voetbal garanderen

Dublin kan geen fans op EK-voetbal garanderen

7 apr 2021, 21:25

Middenvelder Henrikh Mkhitaryan en verdediger Chris Smalling missen donderdag het uitduel van AS Roma met Ajax. Trainer Paulo Fonseca heeft het geblesseerde duo niet opgenomen in zijn selectie voor het eerste duel in de kwartfinale van de Europa League.

Ook voor Stephan El Shaarawy komt het duel in Amsterdam nog te vroeg. Rick Karsdorp, oud-speler van Feyenoord, is geschorst voor de eerste confrontatie met Ajax. Marash Kumbulla ontbreekt al langer bij AS Roma, dat woensdagavond niet in de Johan Cruijff ArenA traint.

Trainer Fonseca had tijdens een persconferentie in de de Johan Cruijff ArenA ook goed nieuws. "Jordan Veretout is weer helemaal fit. Hij zal starten tegen Ajax, net als Edin Dzeko. Belangrijk is dat we geen defensieve fouten maken. We willen ook voorkomen dat Ajax heel veel in balbezit is, zodat ze niet steeds maar weer dicht bij ons doel kunnen komen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.