Terug

Volg Vandaag Inside

'Drukke transferzomer verwacht bij PSV: 30 miljoen voor Veerman, 50 miljoen voor Bakayoko'

'Drukke transferzomer verwacht bij PSV: 30 miljoen voor Veerman, 50 miljoen voor Bakayoko'

12 jan 2024, 11:28

De kans is groot dat PSV na dit seizoen afscheid moet nemen van meerdere spelers. Het Eindhovens Dagblad verwacht ongeacht de afloop van het seizoen meerdere uitgaande transfers bij de Eindhovenaren.

Eerder gaf Joey Veerman al aan dat hij zijn contract niet zal gaan verlengen en daardoor voor een lager transferbedrag komende zomer kan vertrekken bij PSV. De 26-jarige spelmaker heeft tot medio 2026 een contract bij de Eredivisie-koploper. "Verlengt hij zijn contract bij PSV nog met een of twee jaar? Dan zal de club waarschijnlijk flink meer dan dertig miljoen euro voor hem kunnen vragen", aldus de regionale krant.

Vervolgens gaat het Eindhovens Dagblad in op meerdere spelers: "Toegegeven, het is wat speculatief. Maar bijvoorbeeld Jordan Teze, Olivier Boscagli, André Ramalho, Shurandy Sambo, Isaac Babadi, Richard Ledezma, Walter Benitez, Fredrik Oppegard, Joël Drommel en Johan Bakayoko zouden deze zomer zomaar Eindhoven achter zich kunnen laten. Hun contracten lopen niet lang meer of lopen zelfs af. Ze zullen in juni of juli niet allemaal vertrekken, maar een groot deel van deze namen is er volgend seizoen vermoedelijk niet meer bij."

Het Eindhovens Dagblad verwacht hetzelfde mogelijk 'voor de vier gehuurde spelers (Dest, Tillman, Van Aanholt en Bella-Kotchap), maar daar haalt PSV geen grote bedragen mee op.' Waar de Eindhovenaren mogelijk wel veel geld mee kunnen ophalen, is bij een transfer van Johan Bakayoko. De Belg kan naar verluidt ruim 50 miljoen euro opleveren. Ook bij Boscagli en Teze wordt aan 'dubbelcijferig aantal miljoenen' gedacht.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.