Terug

Volg Vandaag Inside

Druk programma Club Brugge bezorgt Lang hamstringklachten

Druk programma Club Brugge bezorgt Lang hamstringklachten

18 dec 2020, 13:01

Club Brugge moet het zondag in de Belgische competitiewedstrijd tegen AA Gent mogelijk doen zonder Noa Lang. De jeugdinternational van Oranje ging donderdag in de gewonnen uitwedstrijd tegen KV Mechelen (0-3) al voor rust naar de kant vanwege hamstringklachten. Volgens trainer Philippe Clement heeft Lang moeite met de intensiteit van het drukke programma.

'Het is een jonge speler met veel kwaliteiten, maar hij mist voorlopig nog wat volume', zei Clement. 'Maar hij werkt hard op de training en dan komen die dingen automatisch. Het is voorlopig nog te vroeg om te zeggen of hij zondag kan spelen.' De 21-jarige Lang was bij Ajax geen vaste waarde en stapte daarom in de zomer over naar Club Brugge. Bij de Belgische kampioen is hij inmiddels wel basisspeler. Lang maakte drie doelpunten in de competitie en kwam ook in de Champions League tot scoren.

Club Brugge gaat aan kop in de Jupiler Pro League, met 5 punten voorsprong op Racing Genk. Die ploeg van trainer John van den Brom heeft wel een wedstrijd minder gespeeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.