Terug

Volg Vandaag Inside

Druk op Solskjaer neemt toe bij ManUnited

Druk op Solskjaer neemt toe bij ManUnited

6 okt 2019, 21:38

De sportieve problemen van de Noorse coach Ole Gunnar Solskjaer bij Manchester United worden steeds groter. Drie dagen na de kleurloze remise tegen AZ in de Europa League (0-0) ging het mis in de Premier League. Laagvlieger Newcastle United zegevierde op eigen veld met 1-0. Debutant Matthew Longstaff maakte in de 72e minuut het luid bejubelde doelpunt, op aangeven van Jetro Willems. Longstaff (19) klopte doelman David De Gea met een harde schuiver.

De Nederlandse aanvaller Tahith Chong viel bij de bezoekers in de 86e minuut in voor aanvoerder Ashley Young. Ook de tiener kon de gelijkmaker niet afdwingen in de korte tijd die hem was gegund.

ManUnited zakte op de ranglijst naar de blamerende twaalfde plek. De ploeg van de geplaagde Solskjaer haalde uit de laatste drie competitieduels slechts één punt.

Newcastle, met Willems de gehele wedstrijd in actie, steeg dankzij de tweede competitiezege naar de zestiende plek.

Toto-voorspelling: 'AZ wint van Manchester United'

Toto-voorspelling: 'AZ wint van Manchester United'
1:42
Toto-voorspelling: 'AZ wint van Manchester United'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.