Terug

Volg Vandaag Inside

Druijf blij met snelste doelpunt als invaller deze eeuw

Druijf blij met snelste doelpunt als invaller deze eeuw

23 dec 2020, 21:02

Ferdy Druijf had woensdag 13 seconden nodig om in de thuiswedstrijd van AZ tegen Vitesse als invaller voor de 3-1 te zorgen. Daarmee zorgde de spits voor een record in deze eeuw. Ted van de Pavert en Michel van Guldener scoorden ooit na 14 seconden als invaller.

"Ik liep naar de zestien en de bal kwam voor mijn voeten. Ik kon 'm zo binnen tikken. Zo makkelijk was het eigenlijk. Het was mijn eerste balcontact", aldus Druijf, die erg blij was na zijn treffer. "Ik had nog niet gescoord dit seizoen. Ik had ook nog niet zoveel gespeeld. AZ weet dat ik mezelf graag wil laten zien. Dat doe ik op elke training, ik werk daar hard voor. Het is lekker als je zo invalt. Het is goed voor mijn zelfvertrouwen, ik weet dat ik op de goede weg ben."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.