Terug

Volg Vandaag Inside

Droomtransfer lonkt voor Sam Lammers

Droomtransfer lonkt voor Sam Lammers

7 sep 2020, 23:04

Sam Lammers is onderweg naar de uitgang bij PSV, zo meldt het AD maandagavond. De kans zou reëel zijn dat de 23-jarige centrumspits deze transferperiode nog een toptransfer maakt.

Lammers lijkt zijn weg te vervolgen in de Italiaanse competitie. Atalanta Bergamo zou geïnteresseerd zijn in de Tilburger. Volgens het AD zou de PSV-speler zelf al mondeling akkoord zijn met een voorstel van de Champions League-deelnemer. De nummer drie van de Serie A zou zo'n 7 miljoen euro willen betalen voor de Nederlander, maar PSV zou minimaal 14 miljoen euro verlangen.

De Eindhovense club zou zich ook keihard opstellen, omdat ze al uitgingen van een mondeling akkoord met de centrumspits over een langer verblijf bij PSV. De club zou onaangenaam verrast zijn over de gang van zaken en de aanpak van zijn zaakwaarnemer zou vragen en ergernis oproepen.

Wordt vervolgd…

_Bekijk hieronder de nieuwste editie van Koffie met Kieft over de start van het nieuwe voetbal- en Veronica Inside-seizoen.*

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.