Terug

Volg Vandaag Inside

Droomkandidaat Emery bedankt voor interesse Newcastle

Droomkandidaat Emery bedankt voor interesse Newcastle

3 nov 2021, 16:21

Unai Emery blijft bij Villarreal en wordt niet de nieuwe trainer van Newcastle United, dat na de recente overname grote plannen geeft. De Spaanse trainer heeft dat laten weten via zijn sociale media.

'Het maakt niet uit hoeveel rumoer er gisteren was in een ander land, bij Villarreal zijn we transparant en loyaal naar de familie Roig en mijn ploeg. Dat is heel belangrijk voor mij. Villarreal is mijn thuis en ik ben honderd procent toegewijd', schreef Emery.

'Eerlijk gezegd ben ik dankbaar voor de belangstelling van een geweldige club (Newcastle United), maar nog dankbaarder om hier bij Villarreal te zijn. Daarom heb ik Fernando Roig (de voorzitter van Villarreal) mijn beslissing meegedeeld om deel uit te willen blijven maken van dit project. Ik wil de fans bedanken voor de steun die ze me altijd hebben getoond.'

Newcastle United, dat sinds kort in handen is van een Saudische investeringsmaatschappij, is op zoek naar een nieuwe trainer na het ontslag van Steve Bruce vorige maand.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.