Terug

Volg Vandaag Inside

DROOMDEBUUT: Invaller Haaland redt Dortmund met hattrick

DROOMDEBUUT: Invaller Haaland redt Dortmund met hattrick

18 jan 2020, 19:49

Ongekend! Dortmund-aanwinst Erling Haaland kent een debuut om van te dromen. De tienersensatie komt als invaller het veld in, maakt een hattrick en maakt daarmee de comeback van Dortmund compleet.

De 19-jarige Noor komt in de 56e minuut het veld in als zijn nieuwe ploeg met 3-1 achter staat tegen Augsburg. Het supertalent, dat deze winter is overgekomen voor 20 miljoen euro van Red Bull Salzburg, heeft maar twee minuten nodig om het net te vinden.

Dortmund moet winnen om niet verder achterop te raken in de titelrace en dat heeft Haaland goed begrepen. De spits zorgt met een hattrick binnen 23 minten voor een ongekende comeback en het ultieme debuut. Borussia Dortmund wint uiteindelijk het spektakelstuk met 3-5!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.