Terug

Volg Vandaag Inside

'Dronken' vrouw uit Wimbledon-finale klaagt Kyrgios aan na beschuldigingen

'Dronken' vrouw uit Wimbledon-finale klaagt Kyrgios aan na beschuldigingen

23 aug 2022, 14:06

Een toeschouwer die deze zomer aanwezig was bij de finale van Wimbledon tussen Novak Djokovic en Nick Kyrgios gaat juridische stappen ondernemen tegen Kyrgios, De tennisser beschuldigde de bezoeker ervan dat ze dronken was en "zevenhonderd drankjes" had genuttigd.

Kyrgios deed tijdens de eindstrijd zijn beklag bij de umpire omdat hij werd gehinderd door de toeschouwer. "Ze leidt me af bij het serveren en dat tijdens de finale van Wimbledon. Ze praat tijdens het tennissen, wat is nog acceptabel? Laat haar verwijderen. Ik weet precies om wie het gaat: diegene in die jurk die eruit ziet alsof ze al zevenhonderd drankjes op heeft", foeterde de Australiër vanaf zijn stoel richting de scheidsrechter.

Anna Palus beschuldigt Kyrgios ervan "een roekeloze en volledig ongegronde beschuldiging" gedaan te hebben. "Dit veroorzaakte niet alleen aanzienlijke schade op de dag zelf - wat resulteerde in mijn tijdelijke verwijdering uit het stadion - maar de valse beschuldiging van de heer Kyrgios werd bekeken en gelezen door miljoenen mensen over de hele wereld. Dat heeft bij mij en mijn familie veel schade en leed veroorzaakt", aldus Palus.

De mogelijke schadevergoeding gaat volgens Palus naar goede doelen.

De 27-jarige Kyrgios, die in oktober ook voor de rechter moet verschijnen wegens verdenking van mishandeling, verloor de finale in vier sets.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.