Terug

Volg Vandaag Inside

'Dronken skybox-bezoekers vallen Van der Sar lastig na verloren Klassieker'

'Dronken skybox-bezoekers vallen Van der Sar lastig na verloren Klassieker'

19 mrt 2023, 00:00

Edwin van der Sar is na de verloren Klassieker lastiggevallen door vier stomdronken skyboxbezoekers, dat meldt De Telegraaf. De bezoekers maakten de algemeen directeur van Ajax duidelijk dat hij de opgestapte Marc Overmars moet terughalen.

De bezoekers liepen na de 2-3 nederlaag van Ajax tegen Feyenoord op het ArenA-dek richting hun klaarstaande taxi en 'bitste Edwin van der Sar toe de wegens grensoverschrijdend gedrag opgestapte Marc Overmars terug te halen', zo schrijft De Telegraaf. Het viertal bleef Van der Sar en zijn familie lastigvallen, waarna ze door stewards eruit werden gezet.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.