Terug

Volg Vandaag Inside

Drommel bereikt persoonlijk akkoord met PSV

Drommel bereikt persoonlijk akkoord met PSV

12 mrt 2021, 12:20

Joël Drommel heeft een persoonlijk akkoord bereikt met PSV, meldt Voetbal International. Daarmee is de transfer van de 24-jarige doelman naar Eindhoven weer een stap dichterbij gekomen.

De verwachting is dat FC Twente en PSV dit weekend een akkoord zullen bereiken over de transfer, waarmee waarschijnlijk zo'n 3,5 miljoen euro is gemoeid.

Lars Unnerstall bewandelde eerder deze maand de omgekeerde weg: de reservedoelman van PSV staat vanaf volgend seizoen onder contract bij FC Twente.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.