Terug

Volg Vandaag Inside

Drogba sluit lange loopbaan met nederlaag af

Drogba sluit lange loopbaan met nederlaag af

9 nov 2018, 09:42

LOUISVILLE (ANP) - De voetbalcarrière van Didier Drogba is voorbij. De veertigjarige spits uit Ivoorkust speelde donderdag (plaatselijke tijd) zijn laatste wedstrijd. Drogba verloor met zijn club Phoenix Rising in de finale van de tweede divisie van de Amerikaanse competitie met 0-1 van Louisville City. Luke Spencer maakte in de 62e minuut het doelpunt.

Drogba gaf in het voorjaar aan dat hij na dit seizoen zou stoppen. Zijn grootste succes behaalde hij in 2012 als speler van Chelsea. De Londenaren wonnen toen in de finale van de Champions League van Bayern München. Drogba tekende kort voor tijd voor de gelijkmaker en schoot later ook de beslissende strafschop binnen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.