Terug

Volg Vandaag Inside

Dringend advies voor Cristiano Ronaldo: 'Bewijs jezelf een dienst en stop ermee!'

Dringend advies voor Cristiano Ronaldo: 'Bewijs jezelf een dienst en stop ermee!'

29 sep 2022, 08:34

Antonio Cassano adviseert Cristiano Ronaldo om per direct een punt te zetten achter zijn carrière. De voormalig Italiaanse spits van onder meer AS Roma en Internazionale vindt dat de Portugese ster zijn beste tijd er op heeft zitten.

"We zijn aangekomen op het punt waarop Ronaldo zichzelf een dienst moet bewijzen", zegt Cassano in gesprek met Cabine Desportiva. "We zijn aangekomen op het punt waarop Ronaldo zichzelf een dienst moet bewijzen. Hij moet snappen: als je een bepaald niveau niet meer haalt, is je tijd voorbij. Hij heeft alles gewonnen, hij was een fenomeen. Stop ermee! Of je stopt nu, of je belandt op de bank."

Ronaldo heeft onder trainer Erik ten Hag nog altijd geen vaste basisplaats weten te veroveren bij Manchester United. De inmiddels 37-jarige aanvaller kwam dit seizoen tot nu toe slechts één keer tot scoren in de Europa League. In de afgelopen interlands maakte Ronaldo wel negentig minuten tegen Tsjechië (0-4 zege) en Spanje (0-1 nederlaag), waarin hij niet tot scoren kwam.

De kans is zeer klein dat Ronaldo wat zal doen met het advies van Cassano. Hij sprak namelijk onlangs nog zijn ambities uit met Portugal. "Het is nog niet afgelopen", gaf de aanvaller van Manchester United aan. "Ik wil erbij zijn op het komende WK en op het EK van 2024. Ik ben nog heel gemotiveerd en heb grote ambities."

Wim Kieft zette eerder al zijn vraagtekens bij de reserverol voor Cristiano Ronaldo bij Manchester United. Bekijk het terug in de onderstaande video.

Wim snapt reserverol Ronaldo niet: 'Is hij dan zo slecht of is het dan zo'n lul geworden?'
0:44
Wim snapt reserverol Ronaldo niet: 'Is hij dan zo slecht of is het dan zo'n lul geworden?'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.