Terug

Volg Vandaag Inside

Dries Roelvink voetbaldeskundige bij HLF8 tijdens WK: 'Waar heb jij eigenlijk gevoetbald?'

Dries Roelvink voetbaldeskundige bij HLF8 tijdens WK: 'Waar heb jij eigenlijk gevoetbald?'

22 nov 2022, 15:30

Dries Roelvink zal gedurende het hele WK voetbal in Qatar te zien zijn in de talkshow HLF8. Dat bevestigt de zanger desgevraagd aan het ANP. Maandag begon de nieuwe klus van de 63-jarige Dries.

"We zoeken iedere dag drie of vier leuke WK-fragmenten uit die mij zijn opgevallen", legt Dries uit. Die fragmenten worden dan besproken in de talkshow. "Ik ga daar de komende negentien uitzendingen nog naar toe. Het is een leuke klus."

Het Nederlands elftal speelde gisteren de eerste poulewedstrijd van het WK. Die werd met 2-0 gewonnen van Senegal. Dries is geen vreemde in de voetbalwereld. "Dries is eigenlijk een algemene expert. Waar heb jij eigenlijk gevoetbald?", vraagt Hélène Hendriks maandag bij zijn eerste uitzending. "FC Amsterdam", antwoord Dries. Waarom hij uiteindelijk niet is geslaagd in het profvoetbal? "Drank en vrouwen was toen wel een beetje een probleem", besluit de volkszanger.

Hélène Hendriks maakte onlangs in Vandaag Inside bekend dat ze HLF8 blijft presenteren op maandag. Kijk het fragment hieronder terug.

Hélène blijft op maandag HLF8 presenteren: 'Ik vind het best wel leuk geworden'
1:20
Hélène blijft op maandag HLF8 presenteren: 'Ik vind het best wel leuk geworden'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.