Terug

Volg Vandaag Inside

Dries Roelvink heeft dwangneurose en moet daarom naar Harry Mens kijken

Dries Roelvink heeft dwangneurose en moet daarom naar Harry Mens kijken

18 aug 2020, 16:11

Volkszanger Dries Roelvink houdt er bijzondere gewoontes op na. De Amsterdammer is namelijk net als René van der Gijp groot fan van het programma Business Class en dan natuurlijk vooral van presentator Harry Mens. Sterker nog, de man van de gele zwembroek onthult dat hij elke zondagochtend MOET kijken naar Harry Mens.

Dries laat aan Villamedia weten dat het een soort tic is: elke zondagochtend naar Business Class kijken. De zanger houdt er sowieso een aantal eigennaardigheden op na. 'Aan vaste rituelen hou ik me vast. Als ik een ambulance zie dan tik ik onder mijn voet en op mijn hoofd. Dat betekent dat je nooit in een ambulance terecht komt', vertelt Roelvink zonder blikken of blozen.

De Jordanees lijdt aan dwangneurose en zit daardoor alles behalve stil. 'Ik moet van mezelf zes keer per week naar de sportschool, en ik moet van mezelf vijf keer in de week hardlopen. Een rondje van zes kilometer', onthult Dries. De 61-jarige Roelvink is door zijn aandoening nog altijd topfit.

Op zondag is het tijd voor ontspanning voor Dries. 'Op zondag moet ik naar Harry Mens kijken. Dat is ook een dwangneurose. Ik ontbijt en draai de televisie naar me toe. Mijn vrouw vraagt dan waarom ik naar die saaie man kijk', vertelt Dries.

Zelf vindt hij het programma Business Class wél leuke televisie. 'Het is een toneelstuk. Theater. Prachtig. Midden in een gesprek afbreken en zeggen: ‘We gaan nu naar de keuken. Die meneer betaalt 10.000 euro', laat Dries op zijn 'Gijps' weten.

René vermaakt zich ook altijd kostelijk met de 73-jarige zakenman. De 'hoogstaande' interviews van Mens passeren regelmatig de revue in Veronica Inside en zorgen altijd voor de nodige hilariteit.

Geniet hier van het beste van Harry Mens in Veronica Inside!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.