Terug

Volg Vandaag Inside

'Dries Mertens staat voor mogelijke terugkeer in Eredivisie'

'Dries Mertens staat voor mogelijke terugkeer in Eredivisie'

6 dec 2021, 10:22

Dries Mertens is bij Napoli uitgegroeid tot een absoluut fenomeen, maar lijkt inmiddels bezig aan zijn laatste seizoen in de Serie A. Dat meldt CalcioMercato. Volgens het Italiaanse medium heeft PSV al contact opgenomen met de zaakwaarnemer ven Mertens.

De 34-jarige aanvaller is geen vaste basisspeler dit seizoen en is volgende zomer transfervrij. Kat Kerkhofs, de vrouw van Mertens, is ook zwanger en dat zijn volgens CalcioMercato redenen voor Mertens om terug te keren naar Nederland of België. De Eindhovenaren zien daarom kansen om Mertens terug te kunnen halen naar de Eredivisie.

Meerdere clubs zouden al geïnformeerd hebben naar de diensten van Mertens, waaronder PSV. De Belgische spits heeft een bod vanuit de Amerikaanse Major League Soccer in ieder geval afgewezen. Mertens maakte in 2013 de overstap van PSV naar Napoli voor ruim tien miljoen euro.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.