Terug

Volg Vandaag Inside

Drie voetballers Heerenveen in isolatie vanwege coronavirus

Drie voetballers Heerenveen in isolatie vanwege coronavirus

21 nov 2020, 18:17

Trainer Johnny Jansen van sc Heerenveen mist zondag in de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk drie spelers vanwege coronaperikelen. Eén voetballer van de Friese club testte positief. Twee van zijn ploeggenoten zijn daarop uit voorzorg in thuisisolatie gegaan.

Heerenveen maakt vanwege privacyredenen niet bekend om welke spelers het gaat. Hun situatie wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Heerenveen staat na acht wedstrijden op de zesde plek in de eredivisie met 16 punten. RKC neemt met 5 punten de vijftiende plek in. Het duel in Waalwijk begint om 16.45 uur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.