Terug

Volg Vandaag Inside

'Drie Premier League-clubs strijden om handtekening gewilde Lang'

'Drie Premier League-clubs strijden om handtekening gewilde Lang'

28 dec 2022, 11:50

Noa Lang staat in de belangstelling van AFC Bournemouth, Leeds United en West Ham United, zo meldt The Athletic. De 23-jarige buitenspeler zit momenteel voornamelijk op de bank bij Club Brugge.

Afgelopen zomer hoopte Lang al op een mooie transfer, maar die bleef uit. Onder meer AC Milan was toen geïnteresseerd in de oud-Ajacied, maar zij kozen voor de Belg Charles de Ketelaere. Volgens het Britse medium is Bournemouth het meest concreet in de markt voor de Rotterdammer.

Brugge zou een slordige 25 miljoen euro willen voor de Oranje-international. The Cherries kregen eerder deze maand een nieuwe eigenaar en daardoor lijkt er financieel gezien veel mogelijk voor Bournemouth. De Amerikaanse zakenman Bill Foley is namelijk 1.1 miljard dollar waard.

Lang is dit seizoen nog niet zo op dreef als vorig seizoen. In twaalf Pro League-duels scoorde de aanvaller pas twee keer en gaf hij ook twee assists.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.