Terug

Volg Vandaag Inside

Drie positieve coronatests vlak voor aanvang Premier League

Drie positieve coronatests vlak voor aanvang Premier League

8 sep 2020, 14:30

Bij een grote testronde op het coronavirus voor aanvang van de Premier League zijn drie besmettingen geconstateerd. De organisatie van de Engelse voetbalcompetitie maakte de namen niet bekend. Volgens de richtlijnen moeten de positief geteste spelers of stafleden tien dagen in zelfisolatie.

In totaal werd tussen 31 augustus en 6 september bij in totaal 1605 spelers en stafleden een test afgenomen. De Premier League begint op 12 september.

Vermoedelijk zijn twee van de drie positieve gevallen de Franse verdediger Aymeric Laporte en de Algerijnse aanvaller Riyad Mahrez van Manchester City. De club bracht hun namen maandag al naar buiten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.