Terug

Volg Vandaag Inside

Drie Nederlandse arbiters actief in Champions League

Drie Nederlandse arbiters actief in Champions League

30 nov 2020, 12:00

De scheidsrechters Danny Makkelie, Björn Kuipers en Serdar Gözübüyük komen deze week in actie in de Champions League.

Makkelie leidt dinsdag het duel tussen Borussia Mönchengladbach en Internazionale in groep B. De Duitse ploeg staat bovenaan met 8 punten, Inter onderaan met 2 punten.

Kuipers is aangesteld voor de wedstrijd FC Porto - Manchester City op dinsdag. De Engelse club leidt groep C en is al zeker van een plaats in de knock-outfase, Porto heeft als nummer 2 ook een grote kans om de achtste finales te bereiken.

Gozübüyük fluit woensdag het duel tussen Club Brugge en FC Zenit uit Sint-Petersburg. Brugge staat derde in groep F met 4 punten, de Russische tegenstander staat onderaan met 1 punt.

Johan en Bas raakten het onlangs niet eens over de aanstellingen van de scheidsrechters in de Eredivisie. Bekijk hieronder het fragment.

Johan en Bas raken het niet eens over aanstellingen scheidsre...
0:55
Johan en Bas raken het niet eens over aanstellingen scheidsre...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.