Terug

Volg Vandaag Inside

Drie Nederlanders in Champions League-team van het jaar

Drie Nederlanders in Champions League-team van het jaar

15 jan 2020, 18:38

Liverpool-verdediger Virgil van Dijk en de oud-Ajacieden Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong maken deel uit van het team van het jaar dat op UEFA.com is samengesteld door voetbalfans. Meer dan 2 miljoen voetballiefhebbers brachten hun stem uit voor de beste elf spelers van het kalenderjaar 2019.

Champions League-winnaar Liverpool is met vijf spelers het best vertegenwoordigd. Het gaat om doelman Alisson Becker, de verdedigers Andrew Robertson, Van Dijk, Trent Alexander-Arnold en aanvaller Sadio Mané.

FC Barcelona vaardigt met De Jong en Lionel Messi twee spelers af, net als Juventus met Cristiano Ronaldo en De Ligt. Het elftal telt twee 'eenlingen': de Belgische middenvelder Kevin De Bruyne (Manchester City) en de Poolse aanvaller Robert Lewandowski (Bayern München).

VIDEO - Johan: 'Hij is absoluut het grootste talent van Nederland'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.