Terug

Volg Vandaag Inside

Drie gewonden door aanrijding tussen tractor en vrachtwagen op A12

22 juni 2022, 18:45

Drie inzittenden van een tractor zijn gewond geraakt door een aanrijding met een vrachtwagen op de A12 bij Ede. De politie meldt dat de gewonden naar het ziekenhuis zijn overgebracht.

De weg richting Utrecht is dicht tussen de afrit Oosterbeek en Veenendaal, meldt de ANWB. Richting Arnhem is ook een rijstrook afgesloten. Omrijden kan via de A50 en A15 maar automobilisten kunnen de omgeving voorlopig beter mijden.

Het was op de A12 al zeer druk vanwege de afsluiting van de A1. Die weg was van en naar Stroe afgesloten vanwege het boerenprotest in de Gelderse plaats. Rond 16.00 uur trokken de boeren met hun landbouwvoertuigen huiswaarts.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.