Terug

Volg Vandaag Inside

Drie duels schorsing voor Heraclied Drost

Drie duels schorsing voor Heraclied Drost

8 mrt 2019, 15:39

ALMELO (ANP) - Middenvelder Jesper Drost van Heracles Almelo moet de komende drie duels aan zich voorbij laten gaan vanwege een schorsing. Drost werd vorige week in het verloren duel met FC Utrecht (1-5) al voor rust van het veld gestuurd.

De aanklager van de KNVB deed Heracles maandag een schikkingsvoorstel van drie wedstrijden, maar dat werd door de club uit Almelo niet geaccepteerd. De zaak diende voor de tuchtcommissie in Zeist en die trok dezelfde conclusie als de aanklager. Drost mist nu de wedstrijden tegen FC Emmen (uit), Vitesse (thuis) en De Graafschap (uit).

Eerder op de dag werd bekend dat Moreno Rutten van VVV-Venlo niet geschorst wordt. Hij wees eveneens een schikkingsvoorstel van drie duels af, maar in zijn geval bepaalde de tuchtcommissie dat hij komend weekend gewoon in actie mag komen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.