Terug

Volg Vandaag Inside

Drie duels Hertha uitgesteld vanwege corona

Drie duels Hertha uitgesteld vanwege corona

16 apr 2021, 17:47

De organisatie van de Duitse voetbalcompetitie heeft de komende drie wedstrijden van Hertha BSC uitgesteld. Voor de duels met FSV Mainz 05 (zondag), SC Freiburg (woensdag) en Schalke 04 (volgende week zaterdag) moeten nieuwe data worden gezocht. Spelers en begeleiders van Hertha, onder wie de Nederlandse voetballers Javairô Dilrosun, Deyovaisio Zeefuik en Daishawn Redan, kregen donderdag te horen dat ze veertien dagen in quarantaine moeten.

Dat gebeurde nadat ook verdediger Marvin Plattenhardt positief had getest op het coronavirus. Voor hem waren al coach Pal Dardai, diens assistent Admir Hamzagic en aanvaller Dodi Lukebakio na een positief testresultaat in isolatie geplaatst. De club uit Berlijn, die net boven de degradatiezone staat in de Bundesliga, vroeg daarop om uitstel van de komende wedstrijden.

"In sportief opzicht worden we hierdoor geraakt, want we moeten nu in mei zes duels afwerken om ons te handhaven in de Bundesliga voordat het seizoen op 22 mei eindigt", aldus technisch directeur Arne Friedrich.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.