Terug

Volg Vandaag Inside

Dreun voor Jan: België sluit alle restaurants, voorlopig geen bamihappies

Dreun voor Jan: België sluit alle restaurants, voorlopig geen bamihappies

13 mrt 2020, 00:16

Een keiharde dreun voor Jan Boskamp: de Belgische premier Wilmès heeft nieuwe Coronamaatregelen getroffen, waardoor alle restaurants en cafés in België tot in ieder geval 3 april worden gesloten.

De nieuwe maatregel komt ongetwijfeld keihard aan bij Jan, die het voorlopig zal moeten doen zonder zijn geliefde bamihappies, mosselen en steak met bearnaisesaus. Gelukkig komt Jan vrijdag langs bij Veronica Inside, zodat hij op de heen- en terugweg alvast een goede bodem kan leggen voor de komende weken. Veel sterkte de komende periode, Jan!

600 kilo mosselen eten met Jan

600 kilo mosselen eten met Jan
2:17
600 kilo mosselen eten met Jan

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.