Terug

Volg Vandaag Inside

'Drenthe staat voor opvallende transfer naar Polen'

'Drenthe staat voor opvallende transfer naar Polen'

7 dec 2020, 12:14

Royston Drenthe lijkt een buitenlandse transfer te gaan maken. LKS Victoria Cisek, uitkomend in de zesde divisie van Polen, laat via Twitter weten in gesprek te zijn met de 33-jarige middenvelder die onder contract staat bij tweededivisionist Kozakken Boys.

'We zijn in gesprek met de 33-jarige Nederlander Royston Drenthe over een mogelijke transfer naar Victoria Cisek. De oud-speler van Real Madrid is nu actief in Nederland. We zullen u binnenkort informeren over de gang van zaken, waarvan we hopen dat deze positief zullen zijn', schrijft de club op Twitter.

Drenthe vertrok in 2007 bij Feyenoord en tekende een contract bij Real Madrid. Bij de Koninklijke kwam de middenvelder tot 46 competitieduels. Twee keer werd hij verhuurd: aan het Spaanse Hércules Alicante en aan Everton. Daarna volgde een zwerftocht langs clubs uit Rusland, Engeland, Turkije en de Verenigde Arabische Emiraten. Na een kort avontuur bij Sparta tekende Drenthe in de zomer van 2019 bij tweededivionist Kozakken Boys, waar de 33-jarige middenvelder nog een contract heeft tot de zomer van 2021.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.