Terug

Volg Vandaag Inside

'Draufgänger' verlengt contract bij Ajax

'Draufgänger' verlengt contract bij Ajax

2 apr 2019, 13:46

Dani de Wit heeft zijn contract bij Ajax met een jaar verlengd. De 21-jarige middenvelder ligt nu tot de zomer van 2021 vast in Amsterdam.

Een draufgänger noemde Ajax-trainer Erik ten Hag hem na zijn goede invalbeurt tegen Dynamo Kiev in de play-offs van de Champions League. De Wit debuteerde ruim een jaar geleden in de hoofdmacht van Ajax, waarin hij tot nu toe tien wedstrijden speelde.

De aanvallende middenvelder uit Hoorn komt vooral in actie voor Jong Ajax. De Wit had vorig seizoen met dertien doelpunten een belangrijk aandeel in het kampioenschap van de Amsterdamse beloften in de eerste divisie. Dit seizoen kwam hij vijf keer tot scoren voor Jong Ajax. De Wit wacht nog op zijn eerste treffer in de eredivisie.

Ten Hag:'Hij is een draufgänger'

Ten Hag: ‘Hij is echt een draufgänger'
2:52
Ten Hag: ‘Hij is echt een draufgänger'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.